Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen UEFA A Kaleci Antrenörü Kursu ile Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörlüğü Sertifika Programı'nı ziyaret etti.

İlk olarak UEFA A Kaleci Antrenörü Kursu'na katılan antrenörlerle bir araya gelen Terim, yaptığı konuşmada Türkiye'de kaleci antrenörlüğünün gelişimi süreci hakkında bilgi verdi. Kendisinin kaleci antrenörlüğü uygulamasının başlangıcında büyük emeği olduğunu belirten Fatih Terim, bugün futbolda kalecinin dolayısıyla da kalecileri eğitecek olan kaleci antrenörlerinin eğitimine değindi.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak dünya futbolundaki tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini, yenilikleri dikkatle incelediklerini ifade eden Fatih Terim, kursiyerlerden de kendilerini sürekli olarak geliştirme çabası içinde olmalarını istedi. Terim, Türkiye Futbol Federasyonu olarak antrenörlerin eğitimi için her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Fatih Terim daha sonra kursiyerlerle sohbet etti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki ikinci durağı TFF tarafından ilk kez kurum dışındaki katılımcılara düzenlenen Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörlüğü Sertifika Programı oldu. Terim, burada yapılan sunumları izledi, kursiyerler ile bir araya geldi.