Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Faturavizyon Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Tepecikspor maçının hazırlıklarını 12 Şubat Stadı'nda sürdürdü.
     Teknik direktör Çokkeser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün ilerleyen süreçte maddi külfetin altına girmemesi için transfer politikalarında genç futbolculara önem verdiklerini söyledi.
     Bu kapsamda kadrolarındaki yaşlı ve tecrübeli olarak değerlendirdikleri futbolcuların tamamını devre arası gönderdiklerini ifade eden Çokkeser, bunun da hem kulübün menfaatleri ve ekonomik açıdan rahatlaması için hem de takımı gençleştirmek için yapıldığını vurguladı.
     Devre arasında kadrolarına 10 futbolcu dahil ederek takımı gençleştirdiklerine işaret eden Çokkeser, şöyle devam etti:
     ''Kadro sıkıntısı çekmeyecek şekilde bir transfer politikası izledik. İhtiyaç olan mevkilerde tecrübesine ve karakterine inandığımız 10 futbolcuyu renklerimize bağladık. Takımın şu anda yaş ortalaması 22-23 seviyesinde. Bu 10 futbolcu arasında 2'si hariç yaş ortalaması 17-19 aralığında.''
    
     -''Ligin en önemli maçlarından biri''-
    
     Çokkeser, hafta sonu yapacakları Tepecikspor maçını ligin en önemli maçlarından biri olarak gördüklerini söyledi.
     Ligdeki ilk beş arasında yer alan takımla karşılaşacaklarını ifade eden Çokkeser,kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
     Hedeflerinin play-off olduğunu vurgulayan Çokkeser, ''Bundan sonra yapacağımız 15 maç bizim için final niteliği taşıyor. Eğer play-off'a kalmak istiyorsak, maçlardan en iyi sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Futbolcularımla birlikte bunu başaracağımıza inanıyorum'' diye konuştu.