Kocatepe, Tarsus İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamlayan Faturavizyon Kahramanmaraşspor'u kulüp binasında ziyaret ederek, deplasmanda başarılar diledi.
     Ardından kafileyi maç için Mersin'in Tarsus ilçesine yolcu eden Kocatepe, takımın şampiyon olması halinde tarihe geçeceğini belirtti.
     Yönetici, teknik heyet ve futbolculara, tarihi bir görev üstlendiklerini söyleyen Kocatepe, "Kahramanmaraş'a hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. Sizler futbol alanında, bizlerde hizmet alanında. İnşallah şampiyon olarak bu tarihi görevi yerine getirip, kentimize güzel bir başarı armağan edersiniz. Her birinizin ismi de Kahramanmaraş'ın unutulmaz insanları hanesine yazılır" dedi.
     Teknik direktör Fethi Çokkeser ve futbolculara güvendiğini dile getiren Kocatepe, şunları kaydetti:
     "İnşallah şampiyonluğu Kahramanmaraş'a getirirsiniz. Gelince de alnınızdan öperiz. İnşallah PTT 1. Lig'de de başarıyla mücadele eder ve Süper Lig'e de çıkarız. Kahramanmaraş, Süper Ligi görmemiş bir şehir değil. İnşallah sizler de Süper Lig'in oyuncuları olursunuz."
     Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 56 puanla lider konumda bulunan Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un, Tarsus İdmanyurdu maçını kazanması halinde, matematiksel olarak PTT 1. Lig'e direkt çıkmaya hak kazanacağı belirtildi.