Faturavizyon Kahramanmaraşspor'da teknik direktörlüğe getirilen Besim Durmuş ve yeni transferler kamuoyuna tanıtıldı.

Kulüp Başkanı Feridun Kolat, Hanefi Mahçicek Stadı'nda gerçekleşen törende, hedeflerinin bu sezonda Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Takımın iki yılda gençlerle büyük başarı elde ederek PTT 1. Lig'e çıktığını anımsatan Kolat, "Transferde mantıklı işler yapmaya çalışıyoruz. Yani laf olsun diye transfer yapmak istemiyoruz. Burada gördüğünüz oyuncuların çoğu kendisini ispatlamış futbolculardır. 3 veya 4 oyuncu daha kadromuza katacağız" dedi.

Teknik direktör Besim Durmuş da her geçen gün gelişen ve yeni başarılar kazanan bir takım olmak istediklerini belirtti.

Kahramanmaraşspor'u PTT 1. Lig'de tutup, uzun yıllar hasret kaldığı başarıyı yakalayarak güzel bir sezon yaşatmak istediklerini ifade eden Durmuş, şöyle konuştu:

"Bizler 24 saat mesai harcayarak enerjimizi buraya aktaracağız. Her şeyin olumlu güzel olacağına yürekten inanıyoruz. Kahramanmaraş halkının desteğini hissettiğimizde de daha olumlu işler yapacağız. Arka arkaya iki şampiyonluk yaşamış bir takımda olmaktan gurur duyuyorum. Lige iyi başlamak istiyoruz. Kahramanmaraş taraftarından sabırlı olmalarını ve sürekli takımlarını desteklemelerini istiyorum."

Ligin zorlu geçeceğini ifade eden Durmuş, "Burada önemli olan uzun soluklu, sağ duyulu, sakin ve telaş yapmadan, her maç için de kazanamıyorsak da kaybetmeyecek bir mücadeleyi ortaya koymak zorundayız" diye konuştu.

Azerbeycan'dan transfer edilerek 2 yıllık sözleşme imzalayan Moustapha Dabo ise başarılı olmak için geldiği takımda kendini ispatlayacağını ifade etti.

Göngürenspor'dan transfer edilen kaleci Mehmet Ali Tunç ise Faturavizyon Kahramanmaraşspor'un potansiyeli yüksek bir takım olduğunu kaydetti.

Faturavizyon Kahramanmaraşspor, Göngörenspor'dan Mehmet Ali Tunç, Ofspor'dan Gökhan Durmuş, Göztetespor'dan Şamil Ünal, Çaykur Rizespor'dan Şahin Ali Terzi ve Cumhur Yılmaztürk, Azerbeycan'dan Moustapha Dabo, Farid Guliyev ve Murad Akhunzada, Elazığspor'dan İbrahim Eren, Almanya'dan İsa Bağcı, Nijerya'dan Madu, Ceyhanspor'dan Sadi Karaduman ve alt yapıdan Hacı Ahmet Kaplan'ı kadrosuna dahil etti.