Stat: Kemalpaşa Ulucak
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Recep Yıldırım, İlyas Emektar
FBM Makina Balçova Yaşamspor: Engin Kaya, Recep Güler, Altan Aksoy, Yunus Emre Mest (Dk. 46 Kadir Ari), Battal Demirbilek, Yusuf Çataloluk (Dk. 70 Oğuzhan Yıldırım), Ali Say (Dk. 80 Ayberk Kös), Aydın Kuzu, İskender Sahat, Bayram Çelik, Ömer Serbest
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: Serkan İpek, Sadat Şahin, Ercan Çapar, Sercan Özçelik, Samet Yeniceli, Emre Hasan Balcı (Dk. 62 Ercüment Balıkcı), Önder Karaboğa (Dk. 70 Mansur Çalar), Caner Erdoğan, Agit Balmış, Erhan Eren (Dk. 62 Yusuf Yağmur), Mehmet Uğur Tülümen
Goller: Dk. 31 Bayram Çelik (kendi kalesine) (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor), Dk. 41 Battal Demirbilek (FBM Makina Balçova Yaşamspor)
Sarı kartlar: Oğuzhan Yıldırım, Battal Demirbilek, Recep Güler, Altan Aksoy (FBM Makina Balçova Yaşamspor), Samet Yeniceli (Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor)

Türkiye Kupası G Grubu 5. hafta mücadelesinde Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden FBM Makina Balçova Yaşamspor ile Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

İzmir Kemalpaşa Stadı'nda oynanan mücadele ilk yarıda gelen karşılıklı goller ile 1-1 eşitlikle sonuçlanırken, yağışlı havanın da etkisiyle zemin ağırlaştı ve bu durum takımlara da sıkıntılı anlar yaşattı.

1-1 berabere biten mücadelenin ardından puanını 5'e çıkaran Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un gruptan çıkma şansı kalmazken, son sıradaki FBM Makina Balçova Yaşamspor ise puanını 2'ye yükseltti.

Grupta 6. ve son hafta maçları ise 4 Şubat Çarşamba günü saat 13.00'te Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - Eskişehirspor ve saat 20.00'de de Galatasaray - FBM Makina Balçova Yaşamspor arasında oynanacak.

JANDARMADAN SIKI DENETİM

Bu arada Ulucak Stadı'nda oynanan FBM Makina Balçova Yaşamspor - Diyarbakır Büyükşehir Beledieyespor maçı öncesi jandarma geniş güvenlik önlemleri aldı.

Stat çevresinde kuş uçurtmayan jandarma ekipleri stat girişinde taraftarları bir bir aradı. Yaklaşık 30-35 kişiden oluşan Diyarbakır seyircisi müsabakayı takip ederken Balçovalı taraftarlar, tribünde Türk bayrağı açtı, terörü lanetleyen sloganlar attı. Bir grup Balçova taraftarı da, "Alparslan Türkeş'in askerleriyiz" diye tezahürat yaptı.