Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, Ziraat Türkiye Kupası'nı aldıkları Bursaspor maçının akabinde transfer açıklamasında bulundu. Melo transfer konuşulmasının normal olduğunu çünkü Galatasaray'ın şampiyon bir ekip olduğunu ifade etti.

Şu anda yalnızca tatili düşündüğünü belirten tecrübeli orta saha oyuncusu, geleceği ancak Tanrı'nın bilebileceğini ifade etti. Galatasaray tarihine geçmesi konusunda da açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu, "Tanrı'ya çok şükürler olsun. Bu benim için çok büyük bir onur. Adımı Türk futbol tarihine yazdırdım. Bugün bu kupayı da çok istiyorduk. Burada 7 kupa kazanıp tarihe geçtiysem bunlar agresifliğim ve karakterim sayesinde oldu" diye konuştu.

Maç içinde Sabri ile de tartışma yaşayan Felipe Melo, o konuda da şu ifadeleri kullandı; "Sabri ile olan tartışmamızda o sırada takım uyuyordu. Birileri takımı ateşlemeliydi. Sabri ile herhangi bir sorunumuz yok. Sabri ile aramızda kesinlikle hiçbir problem yok. O Galatasaray'ın tarihinde çok önemli biri. Sabri'ye saygı duyuyorum."