Galatasaray ile her yaz döneminde transfer oyununa girişen Brezilyalı yıldız Felipe Melo, yine kafaları karıştıran transfer açıklamasında bulundu. Avusturya kampına katılmayan ve kulüp tarafından yapılan açıklamada da 20 Temmuz'da takıma katılacağı bildirilen Felipe Melo yaptığı açıklamalar ile taraftarın "Artık yeter" demesine sebep oldu.

Yaptığı açıklamada Galatasaray ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu belirten Melo, 10 yıl sonra güçlü bir şekilde Brezilya'ya dönmek istiyorum açıklamasında bulunarak kafa karıştırdı.

Avrupa'dan üç talibinin olduğunu belirten Felipe Melo, uzun süreli ve iyi bir ücretli sözleşme imzalayana kadar Galatasaray'ı kullanmaya devam edeceği izlenimi yaratmaya devam ediyor.

Galatasaray taraftarının da en sevdiği oyuncuların başında gelen Felipe Melo'nun bu tavırları sonrasında, taraftardan büyük tepki aldığı görülürken, sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan taraftarların artık Felipe Melo'yu Galatasaray'da istemediklerini ifade ettikleri gözlerden kaçmadı.