Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Felipe Melo, henüz yüzde yüz hazır olmadığını ama ilk onbire girmek için çok istekli olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sponsoru Gazprom’un futbolun geleneksel değerlerini genç nesillere tanıtmak amacıyla yürüttüğü uluslararası sosyal sorumluluk projesi 'Dostluk İçin Futbol' kapsamında bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sarı kırmızılı futbolcu Felipe Melo'nun katılımı ile bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Melo'nun yanı sıra Galatasaray U14 Takım Kaptanı Işık Kaan ve Proje İletişim Direktörü Zeynep Gümüş katıldı.

Proje hakkında kısa bir açıklama yapan Melo, "Böyle bir organizasyonda yer aldığım için mutluyum. Benim de çocuklarım var ve çocuklar bir ülkenin geleceğidir." ifadelerini kullandı.

Daha sonra gündeme dair açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu, Trabzonspor maçında yaşanan tatsız olaylar hakkında yorum yapmak istemediğini kaydetti.

Şampiyonluk yarışı için ise Melo, "Daha önümüzde 7 maç var. Bu durum rakipler için bir avantaj değil." dedi.

Melo, şimdilik en büyük hedefinin ise ilk 11'de sahalara dönmek olduğunu söyledi. Henüz yüzde yüz hazır olmadığını ifade eden Melo, "Ama çok istekliyim ve dönmek istiyorum. Bunu da Gaziantepspor maçında göstermek istiyorum." dedi.