Gaziantepspor deplasmanına çıkan sarı lacivertliler Hasan Ali'nin henüz maçın 30. dakikasında kırmızı kart görmesi sonrasında uzun süre 10 kişi oynadığı maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından puanını 31'e yükselten Fenerbahçe haftayı 2. sırada tamamladı.
 
Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maça ev sahibi ekip hızlı bir başlangıç yaparken 6. dakikada Demba Camara'nın golüyle 1-0 öne geçti. 

Golden sonra oyunu dengeleyen Fenerbahçe 30. dakikada büyük bir şok yaşadı. Hasan Ali rakibine yaptığı hareket sonrasında kırmızı kart görürken ilk yarı da 1-0'lık Gaziantepspor üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya konuk takım Fenerbahçe çok hızlı bir başlangıç yaptı. 49. dakikada çok iık bir gole imza atan Gökhan Gönül müsabakaya dengeyi getiren isim oldu. Gaziantepspor bu gole 5 dakika sonra cevap verdi. 54. dakikada ev sahibi ekip penaltı kazanırken topu başına geçen Muhammet Demir    durumu 2-1'e getirdi. Fenerbahçe Antep'in golünden sonra rakibi karşısında büyük bir baskı kurarken, 65. dakikada Alper'in golüyle maça bir kez daha eşitliği getirdi.
Fenerbahçe'nin kalan dakikalardaki yoğun baskısı sonucu değiştirmeyince müsabaka 2-2'lik skorla sona erdi.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 31'e, Gaziantepspor ise 16'ya yükseltti.

GAZİANTEPSPOR-FENERBAHÇE: 2-2
STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Serkan Tokat

GAZİANTEPSPOR: Karcemaskas, Barış Yardımcı, Elyasa, Arokoyo, Marcal, Mustafa Durak, Erdem Şen, Camara (Dk. 50 Orkan Çınar), Chibuike (Dk. 69 Abuda), Larsson (Dk. 90 Emre Nefiz), Muhammet Demir
TEKNİK DİREKTÖR: Mutlu Topçu

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza (Dk. 40 Caner Erkin), Mehmet Topal, Diego (Dk. 72 Volkan Şen), Nani, Alper Potuk (Dk. 86 Markovic), Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

GOLLER: Dk. 6 Camara, Dk. 54 Muhammet Demir (Penaltıdan) (Gaziantepspor), Dk. 49 Gökhan Gönül, Dk. 65 Alper Potuk (Fenerbahçe)

KIRMIZI KART: Dk. 30 Hasan Ali Kaldırım

SARI KARTLAR: Dk. 80 Elyasa, Dk. 84 Larsson (Gaziantepspor), Dk. 52 Diego, Dk. 54 Caner Erkin, Dk. 69 Alper Potuk, Dk. 88 Kjaer (Fenerbahçe)