Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 3. haftasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Fenerbahçe, yarın Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. UEFA Avrupa Ligi play off turundaki Atromitos maçında görev alan oyuncular dinlenmeye yönelik aktif çalışmalar yaparken, diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrılarak, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Kanat organizasyonlarının ardından antrenman çift kale maçla tamamlandı. Bruno Alves ve Gökhan Gönül ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

Bu antrenmanla Antalyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertli ekip, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Bilindiği gibi Fenerbahçe ile Antalyaspor, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 3. hafta maçında yarın saat 21.15'te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Zorlu 90 dakikada ise hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak.