Fenerbahçe Atromitos maçı şifresiz kanallar listesi burada.  Fenerbahçe Atromitos maçı skor ne olur.  Fenerbahçe Atromitos maçı özet goller burada olacak...Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Gruplarına kalabilmek için Atromitos ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi Play-Off mücadelesinde komşumuz Yunanistan'ın ekiplerinden Atromitos karşısında ter dökecek olan Fenerbahçe bu deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek istiyor.Atromitos Fenerbahçe maçı Tivibu Spor’dan canlı yayın ile izlenebilecek. UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında Atromitos ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 19 Ağustos tarihinde saat 21.00’da başlayacak maçın canlı yayın bilgilerini sizlerle paylaştık. 
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın Atromitos ile karşılaşacak  sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında 193. maçını oynayacak - Yunan ekip,  "Sarı Kanaryalar"ın Avrupa kupalarında karşılaşacağı 82. farklı takım.  Sarı-lacivertliler, Avrupa kulvarında en çok 9 kezle İngiliz ekiplerle eşleşti. UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk  maçında yarın Yunanistan'ın Atromitos takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa  arenasında 193. sınavına çıkacak.
 
Farklı kulvarlarda bugüne dek çıktığı 192 maçın 67'sini kazanan  sarı-lacivertli ekip, 87 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle  ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 237 kez havalandıran sarı-lacivertliler,  kalesinde 297 gol gördü.

Fenerbahçe Atromitos maçı UEFA'da nefesleri kesecek bir karşılaşmaya sahne olacak. Fenerbahçe iki sezondur hasret kaldığı Avrupa Arenasına çıkıyor. Sarı-lacivertli takım, UEFA Avrupa Ligi play-off turu birinci  maçında yarın Yunan ekibi Atromitos karşısında iyi bir skor alarak avantaj yakalamak istiyor. Sahasında çok iyi bir performans sergileyen Yunan  ekibi, seyircisinin önünde 22 maçtır kaybetmiyor. Peki Fenerbahçe Atromitos maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta? Yayıncı kuruluş karşılaşmanın şifresiz yayınlanacağı duyurulmuştu, İşte tivibu şifresiz frekans ayarları

Atromitos Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Atromitos maçı 20 Ağustos Perşembe günü saat 21:00'da başlayacak. Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu  uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42° Doğu  uydusu, Polarizasyon: H-Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans  ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek

Atromitos 82. farklı rakip
Atromitos, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında karşılaşacağı 82. farklı  takım oldu. Avrupa arenasında bugüne dek 31 ülkeden 81 farklı takımla eşleşen  sarı-lacivertliler, Yunanistan temsilcisine karşı ilk kez mücadele edecek.

Kupalarda en çok (9 kez) İngiliz ekiplerle eşleşen Fenerbahçe, 8'er  kez Fransa, İtalya ve Hollanda, 7 kez de Macaristan takımlarıyla karşılaştı.  Alman takımlarıyla 6, Çek Cumhuriyeti, İspanya ve Romanya ekipleriyle 5'er,  Portekiz temsilcileriyle 4, Ukrayna ile İsveç takımlarıyla da 3'er kez eşleşen  "Sarı Kanaryalar", Belçika, Polonya, Bulgaristan, Avusturya, Rusya, İsviçre ve  Yunanistan takımlarıyla 2'şer kez, Faroe Adaları, Danimarka, Moldova, Sırbistan,  Belarus, Güney Kıbrıs, İskoçya, Kuzey İrlanda, Lüksemburg, Arnavutluk, İsrail ve  Azerbaycan ekipleriyle ise birer kez rakip oldu.

En fazla Arsenal, MTK ve PSV ile eşleşti
Fenerbahçe, 56 yıllık Avrupa kupaları macerasında en fazla  İngilizlerin Arsenal, Macarların MTK Budapeşte ve Hollanda'nın PSV Eindhoven takımlarıyla eşleşti. Arsenal'le UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve ön elemesinde 3 defa eşleşen  Fenerbahçe, MTK ile Kupa Galipleri Kupası, UEFA Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi  ön elemesinde karşılaştı. Sarı-lacivertliler Hollanda'nın ünlü kulübü PSV Eindhoven ile de  Avrupa'nın bir numaralı kupasında 3 kez mücadele etti.

Muhtemel 11
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, Atromitos karşısında  Spor Toto Süper Lig'de Eskişehirspor maçına çıkardığı ilk 11'den fazla değişiklik  yapmadan takımı sahaya sürmesi bekleniyor.

Kalede Volkan Demirel'e şans verecek olan Pereira'nın, sol bekte ligde  cezası nedeniyle oynayamayan Caner Erkin'i Hasan Ali Kaldırım'ın yerine  oynatacağı öğrenildi. Savunma dörtlüsünü Şener Özbayraklı, Abdoulaye Ba, Bruno  Alves ve Caner dörtlüsünde kuracağı öğrenilen Portekizli teknik adamın ön  liberedo Josef de Souza ile Meireles'i sahaya sürmesi bekleniyor. Sağda Luis  Nani, solda Diego Ribas formaya yakın gözükürken ileride Moussa Sow ve Jose  Fernandao gol arayacak. Teknik direktör Pereira'nın, Hollandalı futbolcu Robin van Persie'yi  tam hazır olmadığı gerekçesiyle yine sonradan oyuna alması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin bugün Atromitos ile oynayacağı Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçının yayın hakkını elinde bulunduran Tivibu, futbolseverleri sevindirecek bir karar aldı. Zorlu mücadele, Tivibu’dan ve Turksat üzerinden yayın alan tüm kullanıcılara şifresiz olarak yayınlanacak ve böylelikle tüm Türkiye’den ücretsiz olarak izlenebilecek. 

Atromitos-Fenerbahçe karşılaşmasını Türksat uydusundan şifresiz izlemek için gerekli olan frekans ayarları;
4A 42°Doğu / H-Yatay / 11853Mhz / 25.000

Ercan Taner tarafından anlatılacak karşılaşma, stadyum yayınlarında Mehmet Demirkol ve Metin Tekin’in yorumları, Murat Kosava’nın sunumuyla ekranlara yansıyacak. İstanbul’da stüdyodaki konuk ise Pierre van Hooijdonk olacak.

YUNAN TAKIMLARI FENERBAHÇE'YE İYİ GELMİYOR
Avrupa kupalarında elemeli turlarda daha önce Yunan takımlarıyla iki kez eşleşen Fenerbahçe, turu geçmeyi başaramadı. Sarı-Lacivertliler Yunan ekipleriyle oynadığı 4 maçta ikişer yenilgi ve beraberlik alırken, galibiyet yüzü görmedi. Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde oynadığı 20 eleme turunun 13’ünde rakiplerini saf dışı bırakmayı başardı.
2-1 DEVİRMİŞTİ
Geçen sezon Yunanistan’da görev yapan ve Olympiakos ile şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, Atromitos’a karşı oynadığı tek maçı kazandı. Geçen sezonun 17. haftasında Olympiakos’un başına geçen Portekizli çalıştırıcı, lig maçında Atromitos’u 2-1 yenmişti.
KİM ‘DALYA’ DIYECEK? 
Fenerbahçe’de futbolcular UEFA Avrupa Ligi Play- Off 1. turu ilk maçında bugün ayrı bir heyecanı yaşayacaklar... Sarı-Lacivertliler deplasmanda bugüne kadar oynadığı 97 maçta rakip fileleri 99 kez havalandırdı. Bunun için de Atromitos karşısında 100. golü kimin atacağı merak konusu. Kanarya dış sahada oynadığı Avrupa kupası maçlarında kalesinde ise 187 gol gördü.
4 MAÇTIR FILELERI SARSAMIYOR
Fenerbahçe Avrupa arenasındaki son 4 maçta ilginç bir istatistiğe de imza atıyor... Sarı-Lacivertliler bu maçlarda bir türlü gol atma başarısını gösteremediler. 2013-2014 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Arsenal karşısında 3-0 ve 2-0’lık yenilgiler yaşayan Kanarya, aynı kulvarda bu sezon 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk karşısında 0-0’lık beraberlik ve 3-0’lık yenilgi gördü. Fenerbahçe Avrupa’daki son golünü 6 Ağustos 2013’te, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Salzburg maçında Pierre Webo ile kaydetti.