Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir karşısında puan arıyor. Portekizli teknik adam Vitor Pereira, son 4 lig maçında olduğu gibi ilk 11’inde değişikliğe gitmedi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda hafta içi oynadıkları Torku Konyaspor maçında az forma şansı bulan futbolcularına şans veren Teknik Direktör Vitor Pereira, Medipol Başakşehir karşısına ideal 11’i ile sahaya çıktı. Sarı-lacivertli ekip Galatasaray, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarındaki kadroyla sahaya çıkan. Fenerbahçe; Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani ve Robin van Persie ilk 11’i ile yeşil sahada yer aldı.
MEHMET TOPAL’IN 200. MAÇI
Sarı-lacivertli takımın tecrübeli futbolcusu Mehmet Topal, Medipol Başakşehir karşısında Spor Toto Süper Lig’deki 200. maçına çıktı. Süper Lig’de, Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Mehmet, 2. dalya heyecanını Medipol Başakşehir karşısında yaşadı. Tecrübeli futbolcu Galatasaray ile 82, Fenerbahçe ile 118. kez Süper Lig maçında mücadele etti.
EMRE BELÖZOĞLU İLK 11’DE
Geçen hafta Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkan Medipol Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe karşısında ilk 11’de sahaya çıktı. Emre’nin yanı sıra Bekir İrtegün de Medipol Başakşehir formasıyla eski takımına karşı mücadele etti. Sarı-lacivertli taraftarlar Emre ve Bekir’i maçtan önce tribüne çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.
VOLKAN DEMİREL İLE YALÇIN AYHAN YİNE EL SIKIŞMADI
Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel ile Medipol Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Yalçın Ayhan arasındaki küslük devam ediyor. Maçtan önce yapılan seremonide Yalçın ve Volkan birbirleriyle tokalaşmadı. Yalçın, Kasımpaşa’da forma giydiği dönemde Fenerbahçe ile 24 Şubat 2013’te oynadıkları maçta Volkan Demirel’le gerginlik yaşamıştı. Bu karşılaşmadan sonra iki futbolcu da birbirlerine rakip olduğu maçların hiçbirinde seremonilerde el sıkışmadı.