Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Fenerbahçe'nin başantrenörü Jacek Winnicki, deplasmanda Adana ASKİ'yi 74-60 yendikleri karşılaşmaya ilişkin, Galibiyetten dolayı sevinçliyiz dedi.

Winnicki, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi karşılaşması nedeniyle takımın Rusya'dan Adana'ya gelmekte zorluk çektiğini, çarşambadan sonra hiç antrenman yapamadıklarını söyledi.

  Maçı kazandıkları için oyuncularını tebrik eden Winnicki, "Karşılaşmanın başındaki 2-3 dakikalık bölümde skor üretemedik ama sonra toparlandık. Devamında da karşılaşmanın kontrolünü elimize aldık. Galibiyetten dolayı sevinçliyiz" diye konuştu.

- Adana ASKİ cephesi

Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun ise ligde iyi şeyler yapmaya çalıştıklarını ve ilk 5'e girmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ligde 6 haftadır üst üste kazandıklarını ancak Fenerbahçe karşısında mağlup olduklarını dile getiren Artun, şunları kaydetti:

"İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Artık bunu geride bırakmalıyız. Avrupa karşılaşmaları olduğu için lig hızlandırılmış şekilde devam edecek. Bu yüzden biz de elimizden gelen en iyi şekilde çarşamba günü karşılaşacağımız Orduspor maçına hazırlanacağız. İlk 5'e girme hedefimizi tutturmak için minimum hata yapmamız lazım. Fenerbahçe'ye kaybetmek hedefimize zarar vermez ama Orduspor'a kaybetmemiz durumununda sıkıntı yaşarız. Bundan sonraki maçlarımız daha da önem kazandı. Çarşamba günü seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz."