İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasındaki karşılaşma, golsüz berabere tamamlandı.

4. dakikada sağdan ceza alanına giren Alper Potuk'un ortasında ön direkte Van Persie'nin ayak koyduğu topu kaleci Ahmet Şahin çeldi. Savunma daha sonra topu uzaklaştırdı.

24. dakikada Volkan Şen'in sağdan ortasında ön direkte topla buluşan Alper Potuk'un vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

60. dakikada Diego'nun ceza alanı önünden sert şutunda, top üstten auta gitti.

61. dakikada Fenerbahçe, Diego ile etkili geldi. Bu oyuncunun ceza alanı önünden yerden vuruşunda kaleci Ahmet Şahin'in kontrol edemediği topa, Van Persie istediği gibi vuramadı ve meşin yuvarlak auta çıktı.

90. dakikada Osmanlıspor, önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Dzon'un sağ kanattan sert ortasında kaleci Volkan Demirel'in tokatladığı topu ceza alanı içinde önünde bulan Rusescu, Volkan'ın yerde kaldığı pozisyonda sert vurdu ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Karşılaşma golsüz tamamlandı.

Taraftar ve futbolculardan teröre tepki
Bu arada, taraftarların tezahüratlarıyla teröre tepki gösterdiği karşılaşma öncesi futbolcular da Kulüpler Birliği Vakfının hazırladığı "Teröre Hayır" pankartıyla sahaya birlikte çıktı. Karşılaşmadan önce de şehitler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.