Fenerbahçe, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 26. haftasında yarın akşam deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşma için Trabzon’a geldi.

Saat 17.25’te özel uçakla Trabzon Havalimanı’na inen sarı lacivertli kafile, polisin güvenlik önlemleri altında Dış Hatlar Giden Yolcu Çıkışı’ndan çıkış yaptı. Fenerbahçe kafilesini sadece basın mensupları karşıladı. Havalimanına gelen bir taraftar, futbolcu Emre Bölezeoğlu ile fotoğraf çektirdi. Yöneticiler, A takım ve A2 takımından oluşan kafile daha sonra, 3 ayrı otobüsle Rize’ye gitti.

Fenerbahçe’nin Çaykur Rizespor kadrosunda son idmanda sakatlanan Egemen Korkmaz ve Diego Ribas ile Beşiktaş maçında sakatlanan Kuyt ve Meireles yer almıyor. Fenerbahçe'nin 19 kişilik Çaykur Rizespor kadrosu şöyle:

"Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo"