Kuruluş tarihi 1907 olan Fenerbahçe Spor Kulübü'nde, '19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü' heyecanı yaşanıyor. Günle ilgili Başkan Aziz Yıldırım bir mesaj yayımlarken, profesyonel futbol takımı da dev bir Fenerbahçe bayrağı ile poz vererek günü kutladı.

Fenerbahçe'de, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü heyecanı yaşanıyor. Günle ilgili sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Büyük Fenerbahçe camiasının 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü kutlarım" derken, "Bu vesileyle; takımlarımızın formasını başarıyla terleteceğine inandığımız sporcularımıza, teknik heyetimize, idari personelimize ve çalışanlarımıza, takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan Divan Kurulu, Kongre ve temsilci üyelerimizle birlikte eşsiz Fenerbahçe taraftarına başarılı bir sezon dilerim." ifadelerine yer verdi.

PROFESYONEL FUTBOL TAKIMI'NDAN BAYRAKLI KUTLAMA

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik ekibi ve oyuncuları, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü gerçekleştirilen antrenman öncesinde açtığı dev Fenerbahçe bayrağı ile kutladı.