Türkiye Kupası yarı final ilk maçında dün akşam Bursaspor'u 2-1 yenerek önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe, Balıkesirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlığı düzelen Raul Meireles ise takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 29. haftasında, 2 Mayıs Cumartesi günü, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Portekizli oyuncu Raul Meireles de katıldı. Antrenman yaklaşık 1,5 sürdü. Antrenmanda dün akşamki Bursaspor maçının ilk 11'inde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktaladı.

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz ise tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Fenerbahçe'de Balıkesirspor maçı hazırlıkları, yarın Can Bartu Tesisleri'nde saat 18.00’de başlayacak antrenmanla devam edecek.