Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-1 yendiği maçın ardından, otobüsle Trabzon'daki havalimanına giderken gerçekleşen silahlı saldırı nedeniyle olaylı bir gece geçiren sarı-lacivertliler, sabah hafif bir antrenman yaptı.

Türkiye Kupası çeyrek final turunun rövanşında 7 Nisan Salı günü Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesi üzerine Süper Lig’in 27. haftasında, 13 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanı ile başladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman yaklaşık 45 dakika sürdü. Tedavilerine başlanan Volkan Demirel, Bruno Alves ve Mehmet Topuz antrenmanda yer almazken, Dirk Kuyt, Raul Meireles, Egemen Korkmaz ve Diego Ribas tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Diğer oyuncular ise yaklaşık 45 dakika süren yenileme koşusuyla antrenmanı tamamladı.

Sarı lacivertli ekip Bursaspor maçının hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından 7 Nisan Salı günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Bu çalışma, saat 18.00’da başlayacak.