Fenerbahçe, Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışmada oyuncular üç gruba ayrılarak idman yaptı. Futbolcular, dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla günü tamamladı.

Sarı lacivertli ekibin idmanına milli takımlarda yer alan Mert Günok, Caner Erkin, Alper Potuk, Michal Kadlec, Moussa Sow ve Bruno Alves katılmadı. Raul Meireles ve Dirk Kuyt tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Hasan Ali Kaldırım da takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

A Milli Takım kampından dönen Mehmet Topal ile Gökhan Gönül ise rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladığı bildirildi.

Fenerbahçe, 4 Nisan Cumartesi günü Rize Yeni Şehir Stadı'nda saat 19.00'da karşı karşıya geleceği Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yarın akşam saatlerinde yapacağı çalışma ile devam edecek.