Türkiye Kupası'nın ertelenen 4. hafta maçında Altınordu'yu 2-1 yenen ve ardından da bir gün izin kullanan Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçının hazırlıkları başladı.

Sarı lacivertli ekip, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 17. haftasında, 24 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanda tedavisi süren Emre Belözoğlu ile ülkesinin milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Senegalli oyuncu Moussa Sow yer almadı.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçı hazırlıkları, yarın saat 18.00'de Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Sarı lacivertli ekip bu antrenmanın ardından da kendi tesislerinde kampa girecek.