Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Shakhtar Donetsk ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde yapılan idmana sakatlıları bulunan Mehmet Topuz ile Ertuğrul Taşkıran katılmadı. İlk 15 dakikası basına açık yapılan idmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

MEDYA PROGRAMI

Öte yandan Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 28 Temmuz Salı günü oynanacak karşılaşmanın medya programı da açıklandı.

Buna göre Fenerbahçe yarın sabah Samandıra Tesisleri'nde son antrenmanını yaptıktan sonra hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 14.00'da da teknik direktör Vitor Pereira, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

Bu arada akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek olan Ukranya ekibi, yarın saat 19.15'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe maçının son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Antrenman öncesinde ise teknik direktör Mircea Lucescu, karşılaşmanın oynanacağı statta bir basın toplantısı yapacak.