Süper Lig'in iddialı ekiplerinden ve transfer döneminin hareketli ekibi Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakipleri Shakhtar Donetsk'in dün Ukrayna'da Lviv Arena'da oynanan Oleksandria maçını izleyerek tekrar İstanbul'a dönen teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından kanat organizasyonları ile devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Mehmet Topuz, Robin van Persie ve Ertuğrul Taşkıran, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program dahilinde sürdürdü.

Fenerbahçe'de, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyon’da düzenlenecek olan turnuvada mücadele etmek için bugün saat 18.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla önce Kütahya’ya, oradan da karayoluyla Afyon’a geçecek.

Fenerbahçe'nin Afyon'da katılacağı ve D-Smart'tan naklen yayınlanacak turnuvadaki maç programı ise şöyle:

21 Temmuz Salı
20.30 Fenerbahçe - Olympiakos

22 Temmuz Çarşamba
20.30 Fenerbahçe - Marsilya