Süper Lig'i ikinci sırada tamamladığı için Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme oynayacak olan Fenerbahçe'de bu maçların hazırlıkları yeni sezon programları kapsamında devam ediyor. Sarı lacivertli ekip günü tek antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Daha sonra pas organizasyonları üzerine çeşitli drilllerin uygulandığı antrenmanın, 2 ayrı daraltılmış sahada eş zamanlı 4 takımın yaptığı maçlarla devam ettiği ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı aktarıldı.

Sarı lacivertli ekipte, milli takımlara gittikleri için sezonu geç kapatan, bu sebeple de tatile devam eden Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Şener Özbayraktar, Hasan Ali Kaldırım, Bruno Alves, Michal Kadlec, Miroslav Stoch ve Simon Kjear idmanda yer almadı.

Fenerbahçe takımı, yeni sezon hazırlıklarına yarın Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla devam edecek. Sabah antrenmanı 10.00, akşam antrenmanı ise 17.30'da başlayacak.