Fenerbahçe Son Dakika Transfer Haberleri 2 Mayıs 2016 - İspanya La Liga ekiplerinden Valencia'da kadro dışı bırakılan Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'nin menajeri Habib Antar resmi anlaşma için İstanbul'a geldi. Fenerbahçe'nin Sofiane Feghouli için menajeri ile resmi anlaşmaya imza atacağı iddia ediliyor.

HABER46 ÖZEL HABER - Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde ilk transferi olması beklenen Sofiane Feghouli'nin menajeri Habib Antar İstanbul'da.

Valencia tarafından formsuz olduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakılan 26 yaşındaki Cezayirli futbolcunun menajeri Antar, Fenerbahçe yönetimiyle görüşüp resmi anlaşma sağlamak adına İstanbul'a geldi.



Dün başlayan görüşmeler bugün de devam ederken, tarafların daha önce varılan prensip anlaşmasını resmiyete dökmesi bekleniyor.

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'ın da radarında olan 26 yaşındaki Sofiane Feghouli için transferde geç kaldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde, hem de kanatlar hem de forvet arkasında görev yapabilen Sofiane Feghouli'yi kadrosuna katması bekleniyor.



Fenerbahçe'den son dakika Sofiane Feghouli transfer bombası! İmzalar atıldı mı?