Fenerbahçe'de Gençlerbirliği yenilgisi sonrası kulübün resmi paylaşım sitesinden silinen tweet bir daha atıldı. Bu arada sarı lacivertli kulüpten bir de açıklama yapıldı ve tweet'in bir kulüp çalışanı tarafından, amirlerine danışmadan silindiği belirtildi.

Fenerbahçe'nin resmi twitter hesabı, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası ilginç bir olaya sahne olmuştu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ağustos ayında İsmail Kartal'ın imza töreninde söylediği, "Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır" sözlerinin yer aldığı tweet, yoğun biçimde RT edilmeye başlamıştı. Ancak bir süre sonra söz konusu tweet, Fenerbahçe'nin hesabından silinmişti.

Tweet'in silinmesi ise yeni bir tartışmaya yol açmıştı. Bu durum, Aziz Yıldırım'ın "Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır" sözlerinden geri adım atılması olarak yorumlanmıştı.

Ancak söz konusu tweet silindikten sonra sosyal medyada farklı yorumlara neden olunca yaklaşık 12 saat sonra yeniden yayımlandı. Yapılan işlemle ilgili bir de açıklama yapıldı. Fenerbahçe'nin twitter hesabından saat 12.42'de "Başkanımız Aziz Yıldırım: Bundan sonra başarı İsmail Kartal'ın, başarısızlık Aziz Yıldırım'ındır" tweeti yeniden atılırken; başına da "(12 Ağustos tarihli mesajımızın tekrarıdır)" yazıldı.

Diğer yandan Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden de konuyla ilgili bir açıklama yayınlandı. Açıklamada söz konusu tweet'in kulübün sosyal medya departmanında görevli bir çalışan tarafından, kişisel inisiyatif kullanılarak silindiği ve söz konusu çalışanın bunu yaparken amirlerinin onayına başvurmadığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Teknik direktörümüz Sayın İsmail Kartal’ın Ağustos ayındaki imza töreni sırasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalar, dün Kulübümüzün Resmi Twitter hesabından sehven kaldırılmış bulunmaktadır.

Sosyal medya departmanımızda görevli bir çalışanımızın kendi inisiyatifi doğrultusunda, amirlerine danışmadan yaptığı bu uygulama düzeltilmiş ve Başkanımızın sözlerini içeren mesaj, bugün tarihli olarak yeniden twitter hesabımızda yayınlanmıştır. Başkanımız Sn. Aziz Yıldırım aynı düşüncelerini bu vesileyle bugün de teyit etmektedir."