Şampiyonluk yolunda iddiasını devam ettiren Fenerbahçe, gelecek sezon kadroda büyük bir revizyon planlıyor. Uzun zamandır transfer listesinde bulundurduğu 23 yaşındaki Faslı yıldız Hakim Ziyech'ten Fenerbahçe'ye mesaj var! Ziyech, Fenerbahçe taraftarının sorusunda gündem yaratacak bir yanıt verdi.

SABAH - Liverpool'dan kiralanan Lazar Markovic ve Antalyaspor ile söz kesen Diego Ribas ile sezon sonu yolları ayıracak Fenerbahçe'nin hücuma yönelik orta saha takviyesi için ilk adayı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin listesinde Hollanda'nın Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Faslı Hakim Ziyech bulunuyor. Hollanda'da yaşayan Fenerbahçe taraftarlarının takip altında tuttuğu Ziyech, bir maç çıkışı taraftarın kendisine yönelttiği "Fenerbahçe'ye gelecek misin?" sorusuna verdiği yanıtla, adeta yeni adresini İstanbul olarak işaret etti. Ziyech, Türk taraftarlara, "Sezon sonu ne olacağını bilmiyorum ama Fenerbahçe kesinlikle çok ciddi bir seçenek" yanıtını verdi..


BONSERVİSİ ÇOK YÜKSEK
Twente, Heerenveen'den 3 milyon 500 bin Euro karşılığı renklerine bağladığı ve iki daha sözleşmesi bulunan Ziyech'i 10 milyon Euro civarında satmak istiyor. Finansal Fair Play kontrolü altında bulunan Fenerbahçe için en büyük sorun, oyuncunun yüksek transfer bedeli. Sarı-lacivertli kulüp, Emenike ya da Nani'nin satışından elde edeceği gelirle bu transferi gerçekleştirebilir.

HEM SAĞDA HEM ORTADA
Ziyech, bu sezon Hollanda'da en büyük çıkışı yakalayan futbolcular arasında... Sol ayağını oldukça etkili kullanan Faslı oyuncu hem forvet arkasında hem de sağ kanatta görev yapabiliyor. Bu açıdan Ziyech, hem Markovic hem de Diego'nun boşluğunu doldurabilecek bir potansiyele sahip. Hollanda Ligi'nde bu sezon 31 müsabakaya çıkan oyuncu, 17 gol ve 12 asistlik performansıyla alkış aldı.


Fenerbahçe'den 'Yeni Alex' Hakim Ziyech transfer bombası