Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Basketbol Ligi 1. hafta maçında Rönesans TED Ankara Kolejliler ile ligin ilk maçı için karşılaşacak.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da yarın akşam 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Serkan Emlek, Ziya Özorhon, İbrahim Altıntaş hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe, Rönesans TED Ankara Kolejliler ile bugüne kadar oynadığı 67 lig maçında 51 galibiyet elde etti. Fenerbahçe geçen sezon rakibiyle oynadığı iki maçı da 78 - 65 ve 72 - 61’lik skorlarla kazandı. Srı - lacivertliler ayrıca rakibine karşı oynadığı son sekiz lig maçını da üstün bitirdi.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Kulübü internet sitesine konuşan Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, taraftarları sezonun ilk maçı için tribünlere çağırdı. Onan, şunları söyledi:

"Rönesans TED Ankara Kolejliler maçıyla birlikte taraftarlarımızla buluşacağız. İddialı bir kadro kurduk ve tüm oyuncularımız taraftarlarımızın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor. Taraftarlarımızın bizi bu karşılaşmada desteklemelerini bekliyoruz."