THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank bu akşam derbi maçta karşılaşacak. Euroleague bu hafta Türk derbileri ile heyecanını katlıyor. Peki Fenerbahçe Galatasaray Odeabank Euroleague basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe bu galibiyetle 20. haftada 13. galibiyetini alırken, Galatasaray 14. yenilgisini tadarak son sıraya geriledi.
1. PERİYOT: 19-27
2. PERİYOT: 22-27
3. PERİYOT: 23-12
4. PERİYOT: 21-14

THY Euroleague’in 20. haftasında Fenerbahçe, bu akşam Galatasaray Odeabank ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 19 haftada sarı-lacivertliler; 12 galibiyet, 7 mağlubiyet, sarı-kırmızılılar ise 6 galibiyet, 13 mağlubiyet aldı.

Obradovic: 7 - Ergin Ataman: 4
Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ile Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, bugüne kadar Avrupa kupalarında 11. kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Obradovic 7 galibiyet elde ederken, Ergin Ataman ise rakibine karşı 4 kez parkeden galip ayrıldı.

Galatasaray deplasmanda sessiz
Euroleague’de istikrarlı bir tablo sergileyemeyen Galatasaray Odeabank, deplasman maçlarından istediği sonuçları alamıyor. Bu sezon 8 kez deplasmanda mücadele eden sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmalardan henüz galibiyet çıkaramadı.

Fenerbahçe, seriyi sürdürmek istiyor
Euroleague’de son 4 maçta aldığı 3 galibiyetle tekrar zirveye ortak olan Fenerbahçe, seriyi Galatasaray Odeabank maçı ile sürdürmek istiyor. Sarı-lacivertliler, son olarak Rusya deplasmanında UNICS Kazan’ı 86-61 mağlup etti.

Fenerbahçe Galatasaray Odeabank basketbol maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Ülker Sports Arena'da oynanacak ve saat 20.45'te başlayacak karşılaşma, beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

İstatistiklerle iki takım
Euroleague'de Fenerbahçe; 77.8 sayı, 32.2 ribaund ve 18.0 asist ortalamalarıyla mücadele ederken, Galatasaray Odebank ise 79.8 sayı, 31.9 ribaund ve 19.5 asist ortalamalarıyla oynuyor. Sarı-lacivertlileri Ekpe Udoh 12.2 sayı ortalamasıyla oynayarak sırtlarken, sarı-kırmızılıları ise Sinan Güler 11.5 sayı ortalamalarıyla takımına katkıda bulunuyor.

Fenerbahçe ligin geride kalan bölümünde oynadığı maçlardan 12 galibiyet ve 7 mağlubiyetle ayrılırken, Galatasaray Odeabank çıktığı karşılaşmaların 6'sını kazanıp 13'nü kaybetti. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 103-87 kazanmıştı.