Fenerbahçe, Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını 2 günlük iznin ardından bugün akşam Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başlarken antrenmanda oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapıldı. Dar alanda pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, kanat organizasyonları ve şut çalışmalarının ardından dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçlarla tamamlandı.

Milli takımlarından dönen Robin van Persie, Caner Erkin, Ozan Tufan, Lazar Markovic ve Şener Özbayraklı rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Gökhan Gönül antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Danimarka milli takımının Ermenistan ile oynadığı maçta sakatlanan Simon Kjaer, Portekiz Milli takım kampına katılan ve Fransa maçından 1 gün önce gerçekleştirilen antrenmanda sağ bacak üst ön adalesinde sertleşme ve ağrı hisseden ve tedavisine Portekiz milli takımında başlanan Bruno Alves ile Antalyaspor maçında sakatlanan Abdoulaye Ba tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Ayrıca Portekiz milli takımında bulunan Luis Nani ve Ümit milli takımın aday kadrosunda bulunan Hakan Çinemre antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.