İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yaptığı maçta, bir önceki haftadan 4 oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 30. haftada deplasmanda Medicana Sivasspor ile yaptıkları maçta ilk 11'de sahaya sürdüğü Emre Belözoğlu, Emenike, Alper Potuk ve Bekir İrtegün'ün yerine bu akşamki mücadelede, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Bruno Alves'e görev verdi. 

Sakatlığı bulunan Emre ile çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emenike 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Alves'in kart cezası nedeniyle geçen hafta şans bulan Bekir İrtegün ile Alper Potuk, Kayseri temsilcisiyle yapılan maçta yedek kaldı. 

 

- Tribünlerde boşluklar

 

Fenerbahçe'nin ceza nedeniyle Migros kale arkası tribünün boş kaldığı maçta, Fenerium ve maraton tribünlerinde de boşluklar oluştu. 

Sarı-lacivertli taraftarların fazla ilgi göstermediği karşılaşmada, okul tarafındaki kale arkası tribününde de az sayıda seyirci yer aldı. 

Tribün kapatma cezası uygulanan Migros kale arkası tribüne sarı ve lacivert renklerde dev bayraklar serildi. 

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyessporlu futbolcular sahaya "Sağlık çalışanı senin kardeşindir, el kaldırma" yazılı pankartla çıkarken, Fenerbahçeli futbolcu Diego kucağında çocuğuyla seremonide yer aldı.