Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, çıkan haberlerde şampiyon oldu.

Türkiye Süper Lig’inde 2014-2015 futbol sezonu haftasonu oynanan maçlarla sona ererken, ağustos ayından bu yana spor sayfalarında çıkan haberlerde en çok Fenerbahçe’nin adının yer aldığı belirlendi. Interpress’in yaptığı araştırmaya göre, şampiyonluk yarışında sezonun bitmesine iki hafta kala İstanbul Başakşehirspor ile berabere kalarak zirve yarışından kopan Sarı-Lacivertli takım, geride kalan on ay boyunca toplam 113.052 haberle gündeme geldiği ortaya çıktı.

GALATASARAY LİGDE ŞAMPİYON, HABERDE İKİNCİ

Sezonu şampiyon olarak kapatan ve dördüncü yıldızı takmaya hak kazanan Galatasaray, tamamlanan Süper Lig sezonu boyunca toplam 111.568 haber ile yazılı basında ikinci oldu.

Sezonun bitmesine az bir zaman kala üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından kopan ve Süper Lig’i üçüncü sırada tamamlayan Beşiktaş’ın ise toplam 110.424 haberde yer aldığı belirlendi.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ancak ilerleyen haftalarda yarışın gerisinde kalan Trabzonspor 91.015 haberle dördüncü sırayı alırken, Bursaspor’da yayınlanan 54.767 haber ile sezonu beşinci olarak bitirdiği saptandı.