UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında yarın deplasmanda Fransa ekibi Monaco ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın oynanacağı kente vardı.
Saat 11.00 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla hareket eden kafile; 3.5 saat süren yolculuğunun ardından Monaco’da konaklayacağı otele ulaştı. Fenerbahçe’nin 22 kişilik kadrosunda ise şu isimler yer alıyor:
"Ertuğrul Taşkıran, Fabiano Ribeiro, İsmet Yumakoğulları, Simon Kjaer, Roman Petrovich Neustadter, Martin Skrtel, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım,Yasir Subaşı, Şener Özbayraklı, Gregory van der Wiel, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Caner Koca, Salih Uçan, Aatif Chahechouhe, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Miroslav Stoch, Fernandao, Emmanuel Emenike."
Öte yandan Teknik Direktör Vitor Pereira, TSİ 19.30’da II. Louis Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak. Maç öncesi son antrenman, ise II. Louis Stadyumu’nda TSİ 20.00’de başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak.