Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, başladı. 2 gün sürecek kongrede, Divan Başkanlığını Vefa Küçük yapıyor.

Ülker Sports Arena'da çoğunluk bakılmaksızın gerçekleştirilen toplantıya Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Salonda Fenerbahçe Kulübü'nün 2014-2015 yılında kazanmış olduğu kupalar sergilendi. Seçimli genel kurul toplantısına bir önceki dönemde Aziz Yıldırım ile başkanlık yarşına katılan Mehmet Ali Aydınlar'ın yanısıra eski yöneticilerden Nihat Özdemir ve Ali Koç katıldı.

FAALİYET VE DENİTİM RAPORLARI OKUNDU

Kongrede Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetim Kurulu Raporları okundu. Yönetim Kuruul Faaliyet Raporunu Asbaşkanlardan Turhan Şahin okudu. Turhan Şahin genel bir durum değerlendirmesi yaptı. Öte yandan tüm takımların bu sezon kazandığı kupalar da Başkanlık Divanının önünde bir platformda sergilendi. Denetim Kurulu Raporunun okunmasının ardından, üyelerin okunan raporlar hakkındaki görüş ve temennilerini içeren konuşmaları başladı.

ADAYLIK BAŞVURULARI SAAT 12.00'YE KADAR

Bu arada sarı lacivertli kulüpte başkanlık seçimine katılacak kişilerin bugün saat 12.00'ye kadar 200 üyenin yazılı imzası ile müracaat etmesi gerektiği bildirildi. Aziz Yıldırım'ın 733 imzalı listeyi divana sunduğu belirtildi. Dün başkanlığa aday olduğunu açıklayan Hulusi Belgü'nün belirtilen imzayı toplayıp divan başkanlığına sunması bekleniyor.