Yaz transfer döneminin en iddialı transferlerini yapan Süper Lig ekibi olan Fenerbahçe, Teknik Direktör Vitor Pereira'nın eski takımı Yunan ekibi Olympiakos ile özel maçta karşı karşıya gelecek. Afyon Arena'da oynanacak Fenerbahçe - Olympiakos maçı hakkında son gelişmelere sizler için bu haberimizde yer verdik. Peki Fenerbahçe'nin Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacağı bu hazırlık maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? Gelişmeleri haberimizde canlı izleyebilirsiniz...

Fenerbahçe, 21 Temmuz Salı günü Afyon Arena stadında Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Bu dev hazırlık karşılaşması saat 20:30'da başlayacak ve D-Smart ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

18 Temmuz'daki son hazırlık karşılaşmasında Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda karşılaşan Fenerbahçe, karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı. Karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller Moussa Sow(2) ve Jose Fernandao'dan gelirken konuk ekip adına tek gol ise Pedro Correia'dan gelmişti. Portekiz ekibi karşısında istekli bir futbol sergileyen Sarı-Lacivertli ekipte hazırlık maçları birbirinden zorlu ekiplerle yapılmaya devam ediliyor.

Fenerbahçe'nin Portekizli Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın geçen sezon görev yaptığı Yunanistan'ın güçlü ekibi Olympiakos ile Afyon Arena stadında karşılaşacak olan Sarı-Lacivertli ekipte, bu maçın hazırlıkları Can Bartu Tesisleri'nde devam ediyor. 



28 Temmuz'da UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme İlk maçında Kadıköy Şükrü Saracoğlu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'i ağırlayacak olan Fenerbahçe, bu maça kadar çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirirken, birbirinden zorlu rakiplerle yaptığı hazırlık maçlarıyla da bu maça kadar takım olarak hazır hale gelmek adına ter döküyor.

21 Temmuz'da Olympiakos ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu maçtan tam bir gün sonra yani 22 Temmuz'da yine Afyon Arena stadında bu kez Fransız devi Olympique Marsilya ile karşılaşacak bu zorlu mücadele için de ayrıntıları Haber46 sitemizde bulabileceksiniz.




AFYON SUMMER FUTBOL FEST BAŞLIYOR!

Afyonkarahisar'da 21 Temmuz'da başlayacak olan "Afyon Summer Futbol Fest"e katılacak olan Fenerbahçe, Yunan devi Olympiakos ile karşılaşacak. Aralarında Fenerbahçe, Real Betis, Marsilya ve Olympiakos'un bulunduğu takımlar Afyon Summer Football Festival kapsamında 21-25 Temmuz tarihleri arasında Afyonkarahisar'da karşılaşacaklar.

Turnuva kapsamındaki maçların 21, 22, 23 ve 25 Temmuz tarihlerinde oynanacağı açıklanırken, ilk gün maçında Fenerbahçe ile Olympiakos karşılaşacak.



Öte yandan Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak karşılaşmanın biletlerinin de satışa çıkartıldığı açıklanırken, bu maçın biletlerinin 100 ile 150 lira arasında değişeceği bildirildi.

Akşam saatlerinde Afyon'a gelen Yunan ekibi Olympiakos, turnuva yapılacak tesisin yakınlarında bir otele yerleşti.



Afyon Summer Futbol Fest 2015 turnuvasında Olympiakos ve Olympique Marsilya takımlarıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin 24 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular yer alıyor;

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Mehmet Topal, Josef de Souza, Raul Meireles, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Milos Krasic, Alper Potuk, Moussa Sow, Jose Fernandao.