Transfer sezonunda fırtına gibi esen Fenerbahçe Olympiakos maçı ile hazırlık sürecinde ciddi bir karşılaşmaya çıkıyor. Özellikle yaptığı süper transferler ile spor basınına damga vuran Fenerbahçe, Olympiakos maçı ile hazırlık kampında yeni transferlerini sahada görme şansını elde edecek. Peki Fenerbahçe Olympiakos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? İşte detaylar
Fenerbahçe Olympiakos maçı saat 20:30'da başlayacak. Mücadele D-Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Afyon Summer Football Fest 2015’te maçlar, Afyonkarahisar’da bir süre önce yapımı tamamlanan 15 bin kişi kapasiteli Afyon Arena’da oynanacak. Turnuvada, yaptığı yıldız transferlerle büyük ses getiren Fenerbahçe ile Fransa Lig 1 takımlarından Marsilya ve Yunanistan süper Ligi’nin son şampiyonu Olympiakos mücadele edecek. İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis’in yerine ise Süper Lig’in yeni ekiplerinden Antalyaspor turnuvaya katılacak. Her biri 45’er dakikalık iki devreden oluşan maçlar 16 ülkeden canlı yayınlanacak.

PEREIRA ESKİ TAKIMINA RAKİP OLACAK
Fenerbahçe, son yılların en iyi tranferleri olarak gösterilen ’Uçan Hollandalı’ lakaplı Robin Van Persie, Portekiz futbolunun en yetenekli isimlerinden Nani, Danimarkalı savunmacı Simon Kjaer gibi Avrupa futboluna damga vuran futbolcu kadrosuyla turnuvada boy gösterecek. Yunanistan futbolunun ekol ve en başarılı kulüplerinden biri olan Olympiakos’u geçen sezon şampiyon yapan Vitor Pereira da Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak eski takımına ilk kez rakip olacak.

Fransa’nın en ateşli taraftarına sahip Marsilya ile Kamerunlu Samuel Eto’o transferiyle adını dünyaya duyuran Antalyaspor turnuvada mücadele edecek. Antalyaspor’un yeni transferi Samuel Eto’o ise 25 Temmuz’da Rusya’nın St. Petersburg kentinde yapılacak 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kura çekimi dolayısıyla turnuvada mücadele edemeyecek.

OLYMPİAKOS İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
21-25 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Afyon Football Fest 2015’e katılmak için dün akşam saatlerinde kente gelen Olympiakos, ilk antrenmanını yaptı. Afyonkarahisar Spor Kompleksi içindeki antrenman sahasında yapılan çalışmaya tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ile başlayan antrenman kısa bir toplu çalışma ile sürdü. Yaklaşık 1.5 saat süren ve kalecilerin ayrı çalıştığı antrenman, açma germe çalışmaları ile sona erdi. Yunan ekibinin akşam saatlerinde de taktik ağırlıklı bir çalışma yapacağı belirtildi.