Süper Lig’in 10. haftasında 29 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11:00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Galatasaray maçında görev alan oyuncular antrenmanı aktif dinlenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Şut çalışmasıyla süren antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Volkan Şen, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken Caner Erkin ve Abdoulaye Ba, takımdan ayrı özel program uyguladı. Michal Kadlec ise antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte, ikinci bölümünde takımdan ayrı özel program dâhilinde çalıştı.

Fenerbahçe, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını 28 Ekim Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bu antrenman saat 11:00’de başlayacak. Kafile, antrenmanın ardından Ankara'ya hareket edecek.