Fenerbahçe dün gece görüşmelere başlandığını açıkladığı Bursaspor'un genç yıldızını ezeli rakipleri Galatasaray ve Trabzonspor'un elinde adeta kaparak kadrosuna kattı. Fenerbahçe Kulübü Ozan Tufan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını bugün içinde resmen açıklarken, akşam saatlerinde de bir diğer Bursasporlu Volkan Şen ile görüşmelere başlandığını da duyurdu. İşte Fenerbahçe'nin son transfer gelişmeleri bu haberimizde...

OZAN TUFAN FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe Kulübü, Ozan Tufan ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, Bursaspor Kulübü'ne de 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Kulübün resmi sitesindeki açıklama şöyle:

"Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Bursaspor’da forma giyen milli oyuncu Ozan Tufan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 1995 doğumlu orta saha, yeni sezonda sarı lacivertli formanın başarısı için ter dökecek. Ozan Tufan’a Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, “Çubuklu” ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz."

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü'nden KAP'a gönderilen açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel futbolcu Ozan Tufan'ın transferi konusunda Kulübü ve kendisi ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncu ile 5 sezonluk (2015-2016 / 2019-2020) sözleşme imzalanmış olup Bursaspor Kulübü'ne ödenecek tutar 7.000.000 EURO'dur."

FENERBAHÇE VOLKAN ŞEN'İ DE AÇIKLADI
Fenerbahçe, geçtiğimiz yıl Bursaspor’da forma giyen milli oyuncu Volkan Şen ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada; "1987 doğumlu orta saha, yeni sezonda sarı lacivertli formanın başarısı için ter dökecek. Volkan Şen’e Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, "Çubuklu" ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz." denildi.

VOLKAN ŞEN KİMDİR?

7 Ağustos 1987'de Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı Arabayatağı Mahallesi'nde dünyaya gelen Volkan Şen, futbol kariyerine 1999'da Bursa Merinosspor alt yapısında başladı. 2002 yılında Arabayatağıspor alt yapısına geçen Volkan Şen, 2004'te Bursaspor'a geldi.

Volkan Şen 1 sezon Bursaspor altyapısında oynadıktan sonra 2005-2006 sezonu başında 2 yıllığına Merinosspor'a kiralandı. 2 sezonda Merinosspor formasını toplam 36 maçta giyen başarılı oyuncu, 7 gol kaydetti.

2007-2008 sezonunda Bursaspor'a dönerek A takım kadrosunda yer bulan Volkan Şen, başarılı performansıyla U-21 Milli Takımı kadrosuna dâhil edildi. A takımdaki ilk sezonunda ligde 25, kupada 4 maç oynayan Volkan, sezonu 3 gol 3 asistle tamamladı. İstikrarlı performansını sonraki 3 sezon boyunca da sürdüren başarılı futbolcu, yeşil beyazlı takımla 2008-2011 yılları arasında 103 maça çıktı. Volkan Şen bu maçlarda 9 gol 18 asist üretti. 2010 yılında Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosuna da ilk kez davet edilen Volkan, milli formayı da toplam 8 maçta giydi.

2011-2012 sezonu başında Trabzonspor’a transfer olan Volkan Şen, burada çıktığı 57 maçta 7 gol 5 asist kaydetti. Milli oyuncu, 2013-2014 sezonunun devre arasında yeniden Bursaspor’a döndü. Takımıyla yarım sezonda 16 maça çıkan Volkan 1 gol atarken 4 de gol pası üretti. Başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon kariyerinin en parlak dönemini yaşadı.Bursaspor formasıyla Süper Lig'de 30, Türkiye Kupası’nda 9 ve UEFA Avrupa Ligi’nde 2 maç oynayan Volkan Şen, 17 kez rakip ağları havalandırırken, 12 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Orta sahanın her iki kanadında da hücuma dönük olarak görev yapabilen Volkan Şen, bundan böyle Fenerbahçe’nin başarısı için ter dökecek.