TAKTİK SAVAŞI

Montpellier'in taklalarıyla ünlü yıldızı Belhanda'ya bugün imza attırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de planlar bir anda değişti. Montpellier kulübü, Faslı oyuncu için 15 milyon euro'ya kadar çıkan Fenerbahçe'ye "Sonraki satıştan da yüzde 35 pay isterim" diye dayatınca transfer görüşmeleri tıkandı. Fenerbahçe'ye adeta "Para saçan zengin Arap kulübü" gözüyle bakan Montpellier'in başkanı Nicollin'in bu açgözlülüğü üzerine sarı-lacivertli kulüp taktik değiştirdi.

MALİYETİ ARTTI

Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, "Belhanda'nın fiyatı arttı, çok pahalı duruma geldi. Kulüp astronomik rakamlar istiyor. O yüzden bu işi askıya aldık" dedi. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Fransa'dan yine olumlu haberler gelmeye başladı. Geri adım atmaya hazırlanan Montpellier'in Fenerbahçe ile yeniden görüşmek istediği sızan bilgiler arasında. Sarı-lacivertli ekip ise 22 yaşındaki oyuncu için çok istekli görünmemeye kararlı.


TÜRKLERE ASLA GüVENMEM

Montpellier Başkanı Nicollin, Belhanda'daki şartını açıkladı: "F.Bahçe bonservis için 15 milyon euro'yu peşin verirse Belhanda'yı satarız. Türklere bu konuda güven olmuyor. Sorun çıktığında gidip Platini'ye dert yanmak istemiyorum