Fenerbahçe, 2015-2016 futbol sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Sarı lacivertli ekip Samandıra'daki Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktörü Vitor Periara yönetiminde ilk antrenmanını yaptı.

İdman öncesinde teknik heyet ve futbolclar basın mensuplarına poz verdi. Portekizli teknik adam, çalışma öncesinde basın mensuplarının yanına gelerek, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım oynayacağımız futbol ve gösterdiğimiz ruhu herkes çok beğenir, herkes imrenerek bizi izler. Herkese iyi sezonlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

KRASİC VE FERNANDAO İDMANDA

Sarı lacivertli takımın ilk antrenmanına sarı lacivertli takımın yeni transferi ve yarın imza atacak Fernandao, geçtiğimiz yıllarda kadro dışı bırakılan Milos Krasic de katıldı. Sırp oyuncu, 2 sezon sonra Samandıra'da tekrar idmana çıkmış oldu.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Holmen ile yine geçtiğimiz sezon Medicana Sivassspor'da kiralık olarak forma giyen Ertuğrul Taşkıran da idmanda yer aldı.

Bu arada Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Danimarkalı Simon Kjaer ve Bursaspor'dan transfer edilen Şener Özbayraklı izinli oldukları için idmanda yer almadı.

EMRE BELÖZOĞLU İDMANA ÇIKMADI

Öte yandan takımda kalıp kalmayacağı tartışılan, basında kadroda düşünülmediği haberleri yer alan ve sarı lacivertli kulüp ile sözleşmesi sona erdikten sonra henüz sözleşme imzalamayan Emre Belözoğlu da idmanda yer almadı.

Fenerbahçe'de sağlık taramaları ve yeni sezon hazırlıkları yarın da devam edecek.