Fenerbahçe, deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını, bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından 2 ayrı grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Pas organizasyonlarının ardından bireysel çalışmalar yapan oyuncular, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.
Simon Kjaer, rejenerasyon çalışmaları yaparak antrenmanı tamamladı. Raul Meireles ve Robin van Persie takımdan ayrı özel program uygularken; Lazar Markovic kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.
Fenerbahçe, bugün saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Konya’ya hareket edecek.
ALPER POTUK’UN YENİ YAŞI KUTLANDI
Öte yandan antrenman öncesinde, bugün doğum günü olan Alper Potuk’un yeni yaşı, takım arkadaşları tarafından soyunma odasında pasta kesilerek kutlandı. Alkışlar arasında kesilen pastanın ardından, 8 Nisan 1991 doğumlu olan oyuncuyu takım arkadaşları ve teknik ekip kutladı.