Fenerbahçe Jeremain Lens ile anlaştı mı? İngiltere'nin Sunderland ekibinde oynayan sol kanat oyuncusu Jeremain Lens, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile anlaştığını söyledi.
Fenerbahçe, Hollandalı oyuncu Jeremain Lens'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 28 yaşındaki oyuncu Fox Sports'a açıklamalarda bulunarak, "Yarın sağlık kontrolünden geçeceğim. Fenerbahçe harika bir kulüp. Dick Advocaat ile iyi ilişkilerim var, kalitemi biliyor. Bana torpil geçiyor diyemeyiz. Yeni maceramı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
Lens'in yarın İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçeceği ve ardından sözleşme imzalayacağı belirtildi.
 
Jeremain Lens kimdir?
Jeremain Lens (d. 24 Kasım 1987; Amsterdam, Hollanda), İngilitere Premier Ligi takımı Sunderland 'de forma giyen Hollandalı millî futbolcu. Dayanıklılığı ve hızıyla çok yönlü bir oyun sergileyen Lens daha çok hücum bölgesinde ikincil forvet mevkisinde ve kanatlarda başarılıdır.
Profesyonel futbol hayatına 2006 yılında AZ Alkmaar 'da başladı ve 2007/2008 sezonunda N.E.C. Nijmegen klubünde kiralık olarak forma giydi. 2008/2009 sezonunda AZ Alkmaar ile Hollanda Eredivise 'de şampiyonluk yaşamıştır. 2010 'da transfer olduğu PSV Eindhoven klubünde tanınmış ve adından söz ettirmiştir. 3 sezon burda forma giyen Lens çıktığı 96 maçta 34 gol atmıştır. 2013/2015 sezonlarını Ukrayna'da Dinamo Kiev'de geçirmiş ve takımıyla ilk sezonunda Ukrayna Kupası'nı kazanmıştır. 2015/2016 sezonu itibarıyla İngiltere Premier Lig takımı Sunderland 'da forma giymektedir.