Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Euroleague'de Final Four organizasyonuna katılmak için İspanya'nın Madrid şehrine gitti. Taraftarlar basketbolcuları bir kez daha görebilmek için Atatürk Havalimanı'nda koştu ve oyuncularla fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Bu sezon oynadığı 27 maçta 22 galibiyet elde eden Fenerbahçe Ülker, İspanya’nın Madrid kentinde 15-17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Final Four için yola çıktı. Bu sezon, aralarında Maccabi Tel Aviv, Barcelona, CSKA Moskova, Olimpiakos ve Panathinaikos gibi güçlü rakiplerini de mağlup eden Fenerbahçe Ülker, aynı başarıyı Madrid’de de tekrarlamak istiyor.

İspanya'da 15-17 Mayıs'ta yapılacak Euroleague'de Final Four organizasyonunda mücadele edecek sarı lacivertliler, Ülker Sports Arena'da düzenlenen törenin ardından Atatürk Havalimanı’na geldi. Basketbolcuları taşıyan otobüsün yaklaşmasıyla birlikte havalimanında bekleyen taraftarlar tezahüratta bulundu.

Güvenlik aramasından geçen takım, taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Bazı taraftarlar basketbolcuları son kez görmek için havalimanında koştu. Taraftarlar Başantrenör Zeljko Obradovic’le selfie çektirmek istedi. Selfie çektirmek istemediğini söyleyen Obradovic, taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Pasaport kontrolünden sonra sarı lacivertli kafile uçağa geçti.

FENERBAHÇE ÜLKER, REAL MADRİD İLE 15 MAYIS'TA KARŞILAŞACAK

Bu arada Fenerbahçe Ülker'in yer aldığı Euroleague Final Four'da programında ilk maçlar 15 Mayıs Cuma günü oynanacak.

Madrid'deki organizasyon 15 Mayıs saat 19.0'da Olympiakos-CSKA Moskova maçıyla başlayacak ve 17 Mayıs 21.00'deki final maçıyla tamamlanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Ülker yarı finalde 15 Mayıs Cuma günü saat 22.00'de Real Madrid ile karşılaşacak.

Final Four’da oynanacak karşılaşmaların tarihleri ve TSİ ile başlama saatleri şu şekilde:
15 Mayıs Cuma
19.00 Olympiakos (Yunanistan) - CSKA Moskova (Rusya)
22.00 Real Madrid (İspanya) - Fenerbahçe Ülker