Basketbolda dün akşam Euroleague'de Maccabi Electra Tel Aviv'i eleyerek Final Four'a kalan Fenerbahçe Ülker'de basketbolcular, zorlu final serisi öncesinde iddialı açıklamalar yaptı.

Öğleden sonra özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen basketbolcuları sarı lacivertli taraftarlar karşıladı. Basketbolculardan Semih Erden, Final Four'dan kupayla dönmek istediklerini belirterek, "Final Four'a kaldık. Bizim için hayırlısı olur. Final Four'da da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Oradan kupayla dönmek istiyoruz." dedi.

Kenan Sipahi de "Çok güzel duygular içindeyiz. Güzel basketbol sergiledik. Başarımızı istikrarlı hale getiririz. Rakip olarak Anadolu Efes çıkar." dedi.

Sarı lacivertli ekibin tecrübeli oyuncularından Oğuz Savaş ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Tarihi bir başarı elde ettik. Gurur verici bir durum. İnsanlar bizi karşılamaya geldi. Hakettiğimiz birşeyi yaşıyoruz. Final Four'da şanslar eşit. Rakip kim olursa olsun herkesin şansı var. Biz orada elimizden geleni yapıp bu mutluluğu daha da katlamak istiyoruz. İnşallah orda başarılız oluruz." dedi.

Emir Preldzic ise Final Four'a kaldıkları için mutlu olduklarını kaydetti.