Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kuran Fenerbahçe ile Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes arasındaki dev mücadeleye dair tüm gelişmeler haberimizde. Fenerbahçe - Vitoria Guimaraes arasındaki dev mücadele için son çalışmasını sabah saatlerinde Can Bartu tesislerinde yaptı. Peki Fenerbahçe'nin Vitoria Guimaraes ile karşılaşacağı bu hazırlık maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe, bugün saat 20.30’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma D-Smart’tan canlı olarak yayınlanacak.

MAÇ ÖNCESİ İDMAN NOTLARI

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, dar alanda gerçekleştirilen hücum defans organizasyonları ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

YENİ TRANSFER ROBIN VAN PERSIE VITORIA GUIMARAES MAÇINA HAZIR | FOTO GALERİ

Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve Robin van Persie, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program dâhilinde sürdürdü. Dnipro maçında sağ ayağındaki baş parmak tırnağı kırılan ve ardından tırnağı çekilen Raul Meireles ise antrenmana katılmadı.


Teknik heyet tarafından izinli olan Senegalli golcü Moussa Sow, idmanda yer almadı.

Uygulanacak bilet fiyatlarının ise şu şekilde olacağı belirtildi:

 
FENERBAHÇE - VİTORİA GUİMARAES MAÇI BİLET FİYATLARI

Migros Tribünü:
70,00 TL
Okul Açık Tribünü: 70,00 TL 
Fenerium Üst H-I Blok: 90,00 TL
Fenerium Alt H Blok: 175,00 TL
Fenerium Alt G Blok: 220,00 TL.