Süper Lig'de aldığı 6 puanla ikinci sıraya yerleşen Antalyaspor, bu hafta Saraçoğlu'nda karşılaşacağı Fenerbahçe’yi yenerek 3’te 3 yapmak istiyor. Basına kapalı yaptığı tek antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlılarda tek düşünce 3 puan.

Düzenlediği basın toplantısında sorulara cevap veren Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

Sezona 2'de 2 yaparak girdiklerine dikkat çeken Gencer, önemli transferlerle birlikte güçlü bir takım haline geldiklerini söyledi. Fenerbahçe'yle çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgu yapan Başkan Gencer, "Umarım 3’te 3 yaparız. Sokaktaki taraftarımız ilk 2 maçtan sonra Fenerbahçe'yi yenebileceğimizi söylüyorsa bu hepimizin başarısıdır. Süper Lig’de hedefimiz kalıcı olmak. Bu takımın Avrupa liglerine layık olduğunu göstermeliyiz." dedi.

TRANSFER SEZONU BİTTİ

Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi veren Başkan Gencer, hızlı bir transfer dönemini geride bıraktıklarını ve düşük maliyetli isimleri kadrolarına katmak için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Nokta transferlere imza attıklarını kaydeden Başkan Gencer, "Transfere bitti gözüyle bakıyoruz ama pazar günkü maçın sonucuna göre olağanüstü bir transfer gündeme gelebilir." diye konuştu.

10 numara pozisyonu için yoğun transfer çalışması yaptıklarını belirten Gencer, Guillherme'yi genç ve kulübe para kazandırabilecek bir isim olduğu için tercih ettiklerini de dile getirdi.

‘PASSOLİG SAYISI 20 BİNİ GEÇTİ’

Passolig sayısını 7 binden 20 bine çıkardıklarına değinen Başkan Gencer, "Süper Lig'de Passolig sayısında 7. sıraya yerleştik. 4 büyük takım içerisine girmek en büyük hedefimiz. İstanbul takımlarının Passolig'ini kullananlar varsa bir de Antalyaspor logolu alıp stadyumlara onlarla girsinler." şeklinde konuştu.

STADYUM İÇERDEKİ 3. MAÇIMIZA YETİŞECEK

Stadyumda koltuk montajının yavaş işlediğini de sözlerine ekleyen Gencer, yüklenici firmanın 25 Eylül'de Antalyaspor’un yeni stadyumunu tamamlayacağına taahhüt verdiğini açıkladı. Gencer, kırmızı beyazlı kulübün içeride oynayacağı 3. maça kadar stadyumun biteceğini ifade eti.