Ligde Galatasaray derbisinde alınan beraberlikle lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde kalan Fenerbahçe'de başarılı sol bek Caner Erkin'den kötü haber geldi.
Yıldız oyuncunun bugün Almanya'ya gittiği ve yarın yapılacak kontrollerin ardından menisküs ameliyatı olabileceği bildirildi.

28 yaşındaki oyuncunun son haftalarda hem antrenmanlarda hem de maçlarda kendisini çok zorladığı belirtilirken, ameliyat olması durumunda devreyi kapatacağı aktarıldı. 

Caner'in sakatlığının sağ dizinde olduğu öğrenildi.

Hasan Ali'yle büyük rekabet

Fenerbahçe'de oynadığı son iki sezona adeta damga vuran Caner, bu sezon başından itibaren ise bir diğer sol bek Hasan Ali Kaldırım'la kıyasıyla bir rekabete girmiş hatta teknik direktör Vitor Pereira uzun süre Caner'in yerine Hasan Ali'yi ilk 11'e almıştı. Ajax maçıyla yeniden 11'e geri dönen Caner, Galatasaray maçında da 90 dakika sahada kalmış ve iyi bir performans sergilemişti. 

Fenerbahçe'de Caner Erkin şoku

Aziz Yıldırım'ın dediği çıktı mı?

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, daha önce yaptığı bir basın toplantısında Milli Takım'daki prim sistemini eleştirmiş ve "Bizde sakat oyuncular var. 'Ben iyiyim' diyerek Milli Takım'a gidiyorlar, sonra sakat dönüyorlar. Bir oyuncumuz ameliyat olması gerekirken olmadı." demişti. 

Aziz Yıldırım'ın bahsettiği oyuncunun o dönem Gökhan Gönül olduğu iddia edilmişti.