Yeni sezon hazırlıklarına bir günlük iznin ardından dün akşam başlayan Fenerbahçe, bu sabah erken saatlerde bir antrenman daha yaptı. Sarı lacivertli ekip Medicana Sivasspor ile oynayacağı özel maç için öğle saatlerinde Sivas'a gidecek.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam saat 21.00’de Sivas 4 Eylül Stadı’nda Sivasspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Sarı lacivertli ekip bu maç öncesinde son çalışmasını sabah saatlerinde Can bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

Sağ aşil tendonunda sertleşme olan Mehmet Topal, sol kasığında ağrısı olan Mehmet Topuz, sağ üst ön adalesinde ağrı olan Milos Krasic ve sol elinde kırık olan Ertuğrul Taşkıran, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program dahilinde sürdürdü.

Kafile, Sivasspor’la oynayacağı hazırlık maçı için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 12.30’da kalkacak özel uçakla Sivas’a hareket edecek. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak.

FENERBAHÇE'NİN 22 KİŞİLİK SİVASSPOR MAÇI KADROSUNDA NANİ VAR, VAN PERSİE YOK

Bu arada Fenerbahçe'nin, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün saat 21.00’de Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın 22 kişilik kadrosu da belli oldu.

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın belirlediği kadroda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Josef de Souza, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Alper Potuk, Moussa Sow ve Jose Fernandao.