Devre arasını Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendiren Fenerbahçe’de yerli ve yabancı oyuncular arasındaki “footgolf” karşılaşması büyük mücadeleye sahne olurken, gülen taraf Türk futbolcular oldu.

İlk yarıyı lider kapatan sarı lacivertli takımın Regnum Carya Resort&Spa Hotel’deki kampı devam ederken, Avrupa’nın ilk ve tek gece aydınlatmalı golf oteli ünvanına da sahip Regnum Carya yöneticileri, futbolculara “footgolf” sürprizi yaptı. Ayak topuyla oynanan footgolf’ta Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Alper Potuk’tan oluşan yerli oyuncuların rakibi, Raul Meireles, Diego Ribas, Bruno Alves, Dirk Kuyt ve Kadlec’in yer aldığı yabancı takım oldu.

4 kademeden oluşan karşılaşmada futbol topunu ayakla hedeflenen deliklere geçirmek için mücadele eden ve oldukça eğlenceli geçen her iki takımın karşılaşmasında, kazanan taraf Türk futbolculardan oluşan takım oldu.

SELÇUK ŞAHİN EVLENİYOR

Bu arada Selçuk Şahin, karşılaşma sonrası arkadaşlarıyla sevinç gösterisi yaparken, otel yönetimine böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti. Carya Turizm Yatırımları AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk’ün bir haftalık tatil hediyesine evlendikten sonra eşiyle birlikte geleceğini bildiren Selçuk Şahin’in bu açıklaması önümüzdeki günlerde evleneceği yorumlarına neden oldu.

Selçuk, bu yorumlara zaten nişanlı olduğunu hatırlatarak karşılık verdi.

Ali Şafak Öztürk, otellerinde Fenerbahçe’yi misafir etmenin kendilerini onurlandığını ifade ederek, zorlu mücadeleden Türk takımının kazanarak çıkmasını ise golf sporuna gönül veren bir kişi olarak mutlulukla karşıladığını söyledi.