Türkiye Kupası'nda yarın Çaykur Rizespor'la karşılaşacak Fenerbahçe, son antrenmanını kar yağışı altında yaptı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda, deplasmanda, Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Fenerbahçe, oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde öğle saatlerinde yaptığı ve yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 12.00’de başladı ve 1 saat sürdü. Oyuncular, 2 grup halinde çalıştı. İlk grup salonda yaptıkları core antrenmanın ardından sahada yaptıkları koşuyla antrenmanı tamamladı. Diğer grup ise sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 grup halinde gerçekleştirdikleri 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

Bu arada Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Dirk Kuyt ise ikinci bölümde takımdan ayrıldı ve özel program uyguladı.

Hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, bugün saat 16.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla önce Trabzon’a oradan da karayoluyla Rize’ye geçerek maç için kampa girecek.