Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 17. hafta maçında dün Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de gözler Türkiye Kupası'nın 5. haftasında deplasmanda oynanacak Kayserispor maçına çevrildi.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası 5. haftasında 27 Ocak Salı günü deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Dünkü Kasımpaşa maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Sarı lacivertli ekipte Kasımpaşa maçında ilk 11'de maça başlamayan diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman, dar alanda pas organizasyonları ve dar alanda çift kale maçla noktalandı.

DİRK KUYT'IN KAS ZARINDA YIRTIK ÇIKTI

Bu arada sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'ne gelen ve sağ bacak alt kısmında ağrı hissettiğini kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu’na bildiren Dirk Kuyt’ın, Doç. Dr. Kunduracıoğlu tarafından yapılan muayene ve Göztepe Medikal Park Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinde kas zarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildiği açıklandı. Dirk Kuyt'ın tedavisine de hemen başlandığı açıklandı.

Ayrıca tedavilerine devam edilen Emre Belözoğlu ve Raul Meireles ile ülkesinin milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Senegalli oyuncu Moussa Sow antrenmanda yer almadı.

Kayserispor maçı hazırlıkları, yarın Can Bartu Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla tamamlanacak. Bu antrenman saat 18.00’de başlayacak.

Sarı lacivertli ekip, Kayserispor maçı için karşılaşmanın oynanacağı 27 Ocak Salı sabahı özel bir uçakla Kayseri'ye gidecek. Mücadele 20.30'da Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak.